Persmotie 2 - 29/01/03               

Van: Firegym
Verzonden: donderdag 30 januari 2003 16:17
Aan: info@firegym.be
Onderwerp: Ontmoet de 35 deelnemers aan de Vredesloop in Baghdad (persmotie II)

Ontmoet de 35 deelnemers aan de Vredesloop in Baghdad (persmotie II) zondag 2 februari vanaf 14.00 in Fire Gym (www.firegym.be).

Met 35 zijn we ondertussen, 35 jongeren van allerlei komaf die op 15 februari afreizen naar Baghdad. We zullen er deelnemen aan een internationale jongerenbijeenkomst en deelnemen aan een Peacerace.
Op zondag 2 februari hebt u de gelegenheid om de deelnemers te ontmoeten. Ze hebben elkaar rendez-vous gegeven in sportcentrum Fire Gym, dat deze Peace Race Baghdad organiseert. Fire Gym is een omnisportcentrum met een volks karakter dat jaarlijks meeloopt aan een vredesloop in Zweden en de aanzet gaf voor de jaarlijkse Belgische vredesloop in de Vredesstad Ieper (zie www.peacerace.be).

Ondertussen wachten we nog altijd op een antwoord van de regering op ons schrijven om ons indien nodig te repatrieren. Zelf hebben we niet stilgzeten, want reeds verschillende dozen met kindertekeningen en schoolmateriaal werden opgehaald in scholen. Na afloop van de bijeenkomst voorzien we een jogging richting Koekelberg park.

Voor Fire Gym
Dieter Truyen
0486/30.78.63 of info@peacerace.be

www.peacerace.be
www.firegym.be